Oerdegelijke service voor internetprijzen!

Bij 't Stokertje betaalt u nooit teveel! 

kopen via internet

Wij bieden u de laagste prijsgarantie en doen daarbij niet onder voor de vele webwinkels die haarden en kachels verkopen. Maar zeg nu zelf... u koopt toch ook liever een kachel of haard die u eerst in het echt heeft kunnen zien? Een houtkachel, gashaard of pelletkachel is nou eenmaal niet te vergelijken met  speelgoed, boeken of muziek. U doet niet dagelijks een dergelijke investering. Bovendien is de aanschaf van een kachel of haard helemaal niet zo eenvoudig. Vooral omdat een kachel of haard valt of staat met een goede schoorsteen of rookkanaal. Daarom is een betrouwbaar en persoonlijk advies van groot belang! Wij komen graag bij u langs om te kijken naar de mogelijkheden. Omdat wij vrijwel alle merken haarden en kachels leveren krijgt u altijd objectief advies. Meer informatie over het kopen van een kachel of haard via internet vindt u kachel of haard kopen via internet.

knus_bij_het_haardvuur

De voordelen van onze 'ouderwetse', oerdegelijke service voor internetprijzen op een rij:

 • Twee showrooms in Drenthe en Friesland om alle haarden 'live' te kunnen bekijken. 
 • Met 3000 kachels en 4500 m2 showroom kunt u het zo gek niet bedenken of wij hebben 't!
 • Bovendien is het bij ons altijd erg sfeervol, warm en gezellig!
 • Houtkachels, gashaarden, pelletkachels, cv-haarden en haarden zonder afvoer. Ons assortiment is zeer uitgebreid.
 • Ook voor schouwen, rookkanalen en accessoires kunt u bij ons terecht.
 • Altijd een aanspreekpunt in één van onze showrooms, in Orvelte zijn we zeven dagen per week geopend.
 • Objectief en onafhankelijk advies omdat wij vrijwel alle merken kachels en haarden verkopen
 • Een schat aan ervaring. Meer dan 20 jaar lang maandelijks honderden installaties heeft ons veel feedback en vergelijkingsmateriaal opgeleverd. 
 • Klantvriendelijkheid staat bij ons en onze medewerkers hoog in het vaandel.
 • Persoonlijk advies bij u thuis. Als u twijfelt of uw aankoop de juiste is of als u advies wilt hebben over uw rookkanaal, komen wij bij u thuis kijken naar de mogelijkheden.
 • Deskundige installatie door heel Nederland. 't Stokertje heeft dagelijks twintig eigen, vakkundig opgeleide installatieteams op de weg. 
 • Daarnaast hebben we twee service specialisten voor de After Sales. Alle ervaring wordt gedeeld in maandelijkse bijeenkomsten met de installateurs onderweg.
 • Ook voor het jaarlijkse schoorsteenvegen en het onderhoud van uw gashaard kunt u bij ons terecht. Meer informatie over onze tarieven en werkgebied vindt u op deze pagina
 • Als u geinteresseerd bent in het besparen op uw stookkosten, bent u bij ons aan het juiste adres! Vele van onze hoogrendementskachels passen in een duurzame en energiezuinige huishouding. Meer informatie vindt u op 't Stokertje goes green
 • 't Stokertje is aangesloten bij een branchevereniging, het Sfeerverwarmingsgilde en is erkend installateur voor alle soorten toestellen, zowel houtgestookte als gasgestookte kachels en haarden, pelletkachels, elektrische haarden en open haard & schouwpartijen. 

Waarom genoegen nemen met minder service dan bij 't Stokertje?

Dru gashaardKortom, waarom zou u via internet kopen als u voor hetzelfde geld, of zelfs minder, bij ons in de showroom kunt komen kijken en goed advies kunt krijgen? Dat is wel zo betrouwbaar en gezellig bovendien. Onze showrooms zijn gelegen op bijzondere locaties in Nederland zodat u het altijd kunt combineren met een gezellig dagje uit. Na aankoop installeert één van onze twintig vakkundig opgeleide installatieteams uw aankoop veilig en vertrouwd. Ook krijgt u van ons volledige fabrieksgarantie en kunnen wij ook het jaarlijkse onderhoud voor u verzorgen. U kunt profiteren van onze jarenlange ervaring en expertise, want er is maar één manier om ervaring op te doen en dat is in de praktijk. Al twintig jaar installeren wij dagelijks meerdere haarden, rookkanalen en schouwen. De afgelopen tien jaar zijn wij marktleider in de Benelux en helpen wij dagelijks meer dan twintig klanten aan sfeervolle warmte en een gezellige plek in huis! Wilt u weten hoe onze klanten over 't Stokertje en haar medewerkers denken? En leuke foto's bekijken van gerealiseerde projecten? Neem dan eens een kijkje in ons gastenboek of fotoboek