Merken

Alles over --> DRU gashaarden: uw gashaard ?

Dru kachels en haarden

Indien u op zoek bent naar een Dru gaskachel of gashaard dan bent u bij een van de Stokertje bedrijven aan het juiste adres. Onze showrooms verspreid door Nederland tonen alle merken haarden, houtkachels, gaskachels en schouwen. Veel Dru gaskachels en gashaarden zijn te bewonderen. Bel met onze verkooppunten of uw type Dru gaskachel of gashaard er ook nog staat of dat dit type Dru gaskachel of gashaard zelfs brandend is te zien. Ieder type Dru gaskachel of gashaard wordt trouwens door ons geleverd tegen een zeer concurrerende prijs. Bij het uitzoeken van de juiste gaskachel of gashaard zijn er verschillende dingen die een rol van betekenis kunnen spelen. Naast de prijs zijn natuurlijk ook van belang zaken als de kwaliteit, het uiterlijk, capaciteit, betrouwbaarheid, garantievoorwaarden, gebruikersgemak en ga zo maar door. Onze deskundigen op het gebied van interieur, warmtetechniek en Dru gaskachels en gashaarden in het bijzonder zijn graag uw gids in kachelland. Natuurlijk is een Dru gaskachel of gashaard gebaseerd op gedegen deskundig advies een sieraad voor de aankleding van uw interieur. Een gaskachel of gashaard moet immers naast zijn functionaliteit ook een meerwaarde zijn voor de aankleding van uw woning. ‘t Stokertje denkt met u mee in al deze zaken. U koopt immers geen Dru gaskachel of gashaard voor een periode van een maand maar u wil hier over 10 jaar nog het plezier van ondervinden. Wij streven naar de juiste prijs kwaliteit verhouding, ook voor de Dru gaskachel of gashaard. Omdat geen gaskachel, gashaard of schouw hetzelfde is staan wij u graag te woord met een uitgebreid advies over de beste Dru gaskachel of gashaard afgestemd op uw wensen. Mocht u op dit moment vragen hebben over een bepaald type Dru gaskachel of gashaard , neemt u dan vrijblijvend contact op, wij staan u graag te woord.

De Dru gaskachel of gashaard staat bekend om zijn hoge rendement en uitstekend regelbare schone verbranding. Hierdoor voldoet de Dru gaskachel of gashaard in alle opzichten aan de huidig gestelde milieu eisen. Tevens scheelt dit een hoop in stookkosten en realiseert u dus, dankzij Dru een besparing op uw energie nota. Een Dru gaskachel of gashaard is uiteraard leverbaar in verschillende afmetingen en uitstraling. Door onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van interieur, warmtetechniek, vuurarchitectuur, rookkanalen, gasleidingen en bouwvoorschriften kunnen wij ieder type bij u thuis installeren. Ook de ervaring met Dru gaskachels en gashaarden is zeer uitgebreid. Door de duizenden haarden, gaskachels en schouwen die jaarlijks door ’t Stokertje geplaatst worden kunnen de specialisten van ’t Stokertje ook bij u thuis putten uit een uitgebreide kwalitatief hoogwaardige organisatie. Soms zijn handleidingen en voorschriften van Dru gaskachels of gashaarden niet volledig toereikend, bedrijfseigen vlugschriften en instructies dienen in dat geval als aanvulling. In enkele gevallen komt onze servicedesk zelfs in actie om ook u te helpen het maximale plezier uit uw Dru gaskachel of gashaard te kunnen laten halen. Vanwege het hoge rendement en een uitstekende verhouding tussen de afmeting en capaciteit, creëert u met een Dru gaskachel sowieso een warme sfeer in huis. Welk type nu precies ? ………, onze specialisten in onze showrooms zullen u graag voorzien van een op maat gesneden Dru advies.

’t Stokertje zorgt dus met haar Advies Installatie en Onderhoud BV voor het gehele traject van aankoop tot plaatsing. Bij plaatsing is onze werkwijze zeer efficiënt zodat u binnen afzienbare tijd gebruik kan maken van uw warmtebron. Vrijwel altijd heeft ’t Stokertje Dru gaskachels of gashaarden op voorraad staan. Mocht dat onverhoopt niet het geval zijn dan wordt de Dru gaskachel of gashaard van uw keuze waarschijnlijk vlot geleverd hetgeen afhankelijk is van de productieplanning en distributieafspraken die wij hebben gemaakt met de Dru fabriek. De Stokertje bedrijven blinken onder andere uit in razendsnelle levertijd. Op dit punt wordt uw belang echter tevens bepaald door de Dru fabriek, mocht de levertijd van uw nieuwe Dru gaskachel of gashaard in het ergste geval niet aan uw wensen voldoen dan leveren wij graag tijdelijk een passend alternatief of zelfs tijdelijk uw gewenste type Dru gaskachel of gashaard omdat wij die nog hebben staan als demo of tweede hands exemplaar.

Kortom als straks de Dru gaskachel bij u thuis staat vertrouwen we erop dat u veel reclame maakt voor ’t Stokertje en haar Dru gaskachels en gashaarden in het bijzonder. Ervaar het zelf …. Dru en ’t Stokertje maken samen het verschil, dit is een uitstekend voorbeeld van 1 + 1 = 3. Bent u dus benieuwd naar prijzen van een Dru gaskachel of gashaard , neemt u dan gerust contact met ons op. Uiteraard leveren wij naast de Dru gaskachel of gashaard ook een zeer variërend aanbod van andere merken gaskachels en gashaarden. ’t Stokertje levert het allemaal !! Bij een bezoek aan onze showroom vertellen we u graag de diverse mogelijkheden en prijzen van een Dru gaskachel en wanneer gewenst dit in relatie tot alle andere merken gaskachels en mogelijkheden.

Tot ziens, wij ontvangen u graag bij de Dru gashaard.


Meer gashaarden en gaskachels van Dru

Dru in de opruiming

 • Dru Estate Castello gashaard

  Opruiming!

  Dru Estate Castello gashaard Nu 1.190,00
 • Dru Diablo Next gashaard hanghaard

  Opruiming!

  Dru Diablo Next gashaard hanghaard
  adviesprijs 2.459,00 Nu 1.995,00
 • Dru Elektrisch haard met schouw

  Opruiming!

  Dru Elektrisch haard met schouw
  adviesprijs 1.200,00 Nu 890,00
 • Dru Excellence M gashaard

  Opruiming!

  Dru Excellence M gashaard
  adviesprijs 3.350,00 Nu 2.595,00