Installatie van kachels door heel Nederland

installatieSommige mensen hebben twee rechterhanden en kunnen gemakkelijk de installatie van een kachel, haard, schouw of rookkanaal zelf verzorgen. Voor deze mensen hebben wij een speciaal DHZ loket. De meeste van onze klanten 'spelen' echter liever niet met vuur en besteden de gehele installatie aan ons uit en laten ook de kachel of haard nadien door ons onderhouden in voorjaar of zomer. Bovendien is 't Stokertje aangesloten bij de Stichting NHK en is 't Stokertje erkend installateur sfeerverwarming (Stichting EVIS). Het installeren van kachels is tenslotte vakwerk wat veel kennis vereist. Onze installateurs worden daarom goed opgeleid.

Installatie door meer dan 20 deskundige installatieteams

erkenning alle toestellen

't Stokertje heeft inmiddels meer dan vijfentwintig jaar ervaring met allerhande situaties. Je kunt het zo gek niet bedenken of onze medewerkers hebben het (mee)gemaakt. Elke kachel of haard heeft weer eigen karakteristieken en eigenschappen waardoor de kennis en praktijkervaring van onze installateurs groot moet zijn. Gelukkig hebben wij ook een bedrijfsbureau met een aantal ervaren senior installateurs die, indien nodig, op de achtergrond advies kunnen geven. Voor echt complexe situaties worden alleen onze ervaren medewerkers ingezet. De 'jongere' installateurs bieden dan de helpende hand en leren zo meteen nog meer van het installatievak. Het installeren van een kachel is specialistisch werk en vergt de nodige aandacht en voorbereiding. 

Installaties in alle soorten en maten, alles van A tot Z!

't Stokertje verricht alle mogelijke diensten die ook maar enigszins met de verkoop en installatie van kachels, haarden, schouwen en rookkanalen te maken hebben. Om een idee te geven.....

  • Installatie van alle soorten (sfeer)verwarming van houtkachel, gashaard, pelletkachel tot een cv-gekoppelde kachel, afvoerloze haard, inbouwhaard, inzethaard en zelfs bijzondere antieke kolenkachels.
  • Installatie van rookkanalen voor verschillende brandstoffen, zoals bijvoorbeeld hout, gas en kolen.
  • Wij installeren zowel enkelwandig pijpmateriaal als een volledig dubbelwandig geïsoleerd rookkanaal.
  • Ook voor het renoveren of voeren van uw bestaande schoorsteen kunt u bij ons terecht.
  • Voor gaskachels kunt u bij ons terecht voor installatie van gesloten of open rookgasafvoersystemen.
  • Wij leggen ook de gasleidingen aan onder de vloer in de kruipruimte en indien nodig worden er gaten door ons geboord. Ook voor de dakwerkzaamheden kunt u bij ons terecht.
  • Alles voor uw kachel wordt voor u geregeld van A tot Z !

installatie door heel NederlandDeze opsomming is nog lang niet compleet. Heeft u werkzaamheden aan uw kachel, haard of rookkanaal neem dan contact met ons op voor een afspraak. Natuurlijk installeren wij ook graag de kachel of haard op het reeds aanwezige rookkanaal of schoorsteenkanaal. Wij zullen altijd eerst een offerte uitbrengen en pas na uw akkoord zullen de (installatie)werkzaamheden op afspraak uitgevoerd worden. Als u vragen heeft over het installeren van uw kachel kunnen wij ook bij u langskomen om de situatie door te spreken. 

Uitgebreid assortiment

kopen via internet Onze showrooms zijn in Drenthe, Friesland en Gelderland, maar ook vanuit Overijssel, Groningen, Brabant, Utrecht, Flevoland, Noord-Holland en het Westen komen klanten naar ons toe. We hebben ook zelfs veel klanten in Zuid-Holland, Zeeland en Limburg die bij ons een kachel kopen. Dat is ook niet zo verwonderlijk als je bedenkt dat elke showroom van 't Stokertje uitgerust is met honderden kachels, haarden en schouwen. Het is dus sowieso de moeite van een ritje waard, want wij hebben het meest uitgebreide en grootste assortiment en bieden ook nog eens de laagste prijsgarantie. Daarom durven wij gemakkelijk de strijd aan te gaan met elke webwinkel. De aanschaf van een kachel of haard beslis je tenslotte niet vanaf een foto of plaatje, die wil je in het echt zien! Het liefst natuurlijk brandend. Nergens anders zie je zoveel brandende kachels en haarden als bij 't Stokertje. Bovendien loopt u met het kopen van een haard of kachel via internet toch altijd bepaalde risico's. 

Een dag uit het leven van een Stokertje Installateur, een impressie...

Overige diensten van 't Stokertje

Wist u al dat de dienstverlening van 't Stokertje erg uitgebreid is en varieert van bezorging en installatie tot aan schoorsteen vegen en onderhoud? Voor een compleet overzicht van onze diensten kunt u kijken op onze dienstenpagina. Onze ervaren en vakkundig opgeleide installatieteams zijn dagelijks onderweg door heel Nederland. Zo zorgen wij, jaar in jaar uit, bij onze klanten voor een gezellig en warm (t)huis.