Disclaimer

verbodentekopierenstokertjeAlle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo`s etc.) is eigendom van stokertje.nl of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie (of delen daarvan) welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en/of verspreiden in welke vorm dan ook. 

Het is niet toegestaan de merknaam/handelsnaam van 't Stokertje te gebruiken aangezien deze geregistreerd staat bij het Benelux merkenregister.

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. 't Stokertje is hiervoor niet aansprakelijk. 

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan 't Stokertje worden geëxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. 't Stokertje heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links. Het fotomateriaal wat door 't Stokertje gebruikt wordt is grotendeels afkomstig van importeurs en/of fabrikanten. Indien deze partijen v.w.b. het gebruik van fotomateriaal hierbij een overtreding hebben begaan in het kader van copyright dan is 't Stokertje daarvoor niet verantwoordelijk. 

Indien 't Stokertje onverhoopt beeldmateriaal gebruikt heeft waar copyright op rust dan dient hier onmiddellijk melding van gemaakt worden en zullen wij het desbetreffende beeldmateriaal z.s.m. verwijderen. 't Stokertje is echter niet aansprakelijk voor eventuele claims van rechthebbenden tenzij dit voorafgaand is overeengekomen.


© Stokertje kachelbedrijven 2013
alle rechten voorbehouden.