Austroflamm Pi-Ko houtkachel showroommodel

Op=Op, nu met 500,00 lente kassakorting

van 3.367,00, nu voor
2.995,00 2.495,00

Actievoorwaarden kassakorting

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelhûs Fryslân
Bel gelijk 0513 - 414574 om te reserveren


Specificaties

Merk: Austroflamm
Model: Pi-Ko
Soort haard: Vrijstaand
Brandstof: Hout
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

Deze Austroflamm Pi-Ko houtkachel is nu voor een bodemprijs uit onze opruiming verkrijgbaar! Het Het gaat hier om het laatste showroommodel van Kachelhûs Fryslân. De Pi-Ko kenmerkt zich door zijn opvallend ronde vorm en slanke uitstraling. Naast De het ruime glasoppervlak heeft de Pi-Ko ook nog eens zijruiten. De kachel produceert 2 tot 6 kiloWatt aan vermogen gecombineerd met >78% rendement. De afmetingen van de Pi-Ko zijn ca. 1001x416x416mm (hxbxd) en beschikt over een aansluiting van het rookkanaal aan de achter-/bovenzijde. Deze aanbieding is eenmalig en geldt voor het model met referentie 1.030.010.001. Wees er snel bij want OP=OP. 

Het showroommodel van Kachelhûs Fryslân. 


Het showroommodel van Haardenhuys Gelderland.Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier