Andere vestigingen

't Stokertje heeft vestigingen op bijzondere locaties in Nederland

Een haard brengt sfeer in huis. Warmte en gezelligheid. Diezelfde ambiance biedt 't Stokertje u al voordat uw nieuwe kachel thuis staat te snorren. Want van uw zoektocht naar een fijne haard maken we graag een belevenis op zich.


Een bezoek aan Orvelte is altijd de moeite waard !

't Stokertje Kachelparadijs Orvelte is gelegen aan de rand van het pittoreske museumdorp Orvelte en een bezoek aan het Kachelparadijs is daarom goed te combineren met een dagje uit in Orvelte. In deze vestiging treft u maar liefst 1200 opstellingen van moderne, design, eigentijdse en nostalgische gas- en houtkachels in 1800 m2 showroom. Kortom, keuze te over bij dit Groot, Gezellig & Goed(koop) Kachelparadijs.

Kachelparadijs Orvelte


Warmte uit Reutum sinds 1932 een begrip !

't Stokertje Kachelkanjer Twente ligt aan de rotonde in Reutum, vlakbij het artistieke stadje Ootmarsum. In Ootmarsum zijn het hele jaar door exposities te bezoeken in de vele galerieen. In de sfeervolle showroom van Kachelkanjer Twente vindt u honderden kachels, haarden & schouwen. Vrijwel alle merken & soorten zijn veelal uit voorraad leverbaar voor scherpe prijzen.Niet voor niets is "warmte uit Reutum sinds 1932 een begrip !"

Kachelkanjer Twente


Design en ontwerp staan centraal bij het Haardenhuys Gelderland

't Stokertje Haardenhuys Gelderland de kachelzaak voor midden Nederland ligt in Epe met haar verzameling houtkachels, gaskachels, gashaarden en houthaarden, zeer centraal gelegen tussen Apeldoorn, Nunspeet, Harderwijk, Zwolle en Deventer.

Haardenhuys Gelderland