Vrijstaande houtkachel met grote ruit

Opruiming op=op!

nu voor
890,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelhûs Fryslân
Bel gelijk 0513 - 414574 om te reserveren


Specificaties

Merk: Overig
Model: vrijstaande houtkachel met houtvak
Soort haard: Vrijstaand,Tweedehands
Brandstof: Hout
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

Deze vrijstaande houtkachel met houtvak en stijlvolle glazen deur voor een blik op het gezellige vuur is nu bij ons in de Stokertje opruiming. Deze kachel heeft een moderne en tijdloze uitstraling. De kachel heeft gebrand maar ziet er picco bello uit en is al nagekeken en goedgekeurd door onze werkplaats en kan dus zo meegenomen worden. De afmetingen (hxbxd) van deze beauty zijn 1000x850x460 mm en de rookgasafvoer aan de bovenzijde heeft een diameter van 180 mm. De kachel is uitgevoerd in de kleur grijs (930). Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model met referentie THH.00835.QCF dus OP=OP!

THH.00835-Geerts-Variant-790-900-Foto2Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier