Hwam Beethoven houtkachel

Op=Op, nu met 200,00 winter kassakorting

nu voor
1.190,00 990,00

Actievoorwaarden kassakorting
Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelhûs Fryslân
Bel gelijk 0513 - 414574 om te reserveren


Specificaties

Merk: Hwam
Model: Beethoven
Soort haard: Vrijstaand,Demo model,Tweedehands
Brandstof: Hout
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

Deze mooie Deense Design kachel de ABC Hwam Beethoven houtkachel is nu bij ons in de opruiming. Er zijn niet veel kachels zoals de Hwam Beethoven. Prachtig in eenvoud. Het vermogen van de Beethoven ligt tussen de 2-7 kiloWatt. De rookgasafvoer zit aan de bovenzijde maar kan ook aan de achterkant en heeft een Ø 150 mm (achteruitgang op 750 mm hart pijp). Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model met referentie THH.00650.QCF dus OP=OP. De kachel is gebruikt maar is reeds nagekeken door onze werkplaats en klaar voor de start! De afmetingen van de Beethoven zijn circa 900 (h) x 44 (b) x 36 (d) cm., het gewicht ligt rond de 95 kilo. De kleur is zwart (916).

THH.00650-Hwam-Beethoven-Vrijstaand-Onzijdig-Foto2Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier